ΜΕΝΟΥ
Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 22990 63352

Μπεντονίτης, άργιλος, κάψουλες, 600 τεμ

Μπεντονίτης, άργιλος, κάψουλες, 600 τεμ
Μπεντονίτης, άργιλος, κάψουλες, 600 τεμ
  • Διαθεσιμότητα:: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: BK600
79,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 79,20€

Μπεντονίτης, άργιλος, κάψουλες, 600 τεμ

Πόσιμος φαρμακευτικός  Μπεντονίτης (ιατρικό προιόν) 99,9% καθαρότητα

Πολύ λεπτή πούδρα Μοντμοριλλονίτη Μπεντονίτη, μέγιστης κοκκομετρίας 16 κικρομέτρων ( το μικρόμετρο αποτελεί μονάδα μήκους ίση με το εκατομμυριοστό του μέτρου) , ανά φυτική κάψουλα από κυτταρίνη, χωρίς νανοσωματίδια, χωρίς πρόσθετα ή πρόσθετα σε κάψουλες 700 mg και σε συσκευασία 200 τεμαχίων. Ιδανική συσκευασία για αποτοξίνωση 100 ημερών. (1 έως 6 κάψουλες ανά ημέρα)


Για την ανακούφιση του ήπατος αποτοξινώνοντας την εντερική οδό δεσμεύοντας υδράργυρο, μόλυβδο, κάδμιο, αλουμίνιο, αμμώνιο και ισταμίνη. Το Bentonite MED μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για όλη την οικογένεια ως φυσικός βιορυθμιστής για την προστασία της υγείας, για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων που προκαλούνται από την έκθεση σε επιβλαβείς ουσίες. Το Bentonite MED, ένα φυσικό ιατρικό προϊόν φτιαγμένο από τον φυσικό ορυκτό μπεντονίτη μοντμοριλονίτη, μπορεί να δεσμεύσει επιβλαβείς ουσίες στο γαστρεντερικό σωλήνα όπως ένα σφουγγάρι και να τις αφαιρέσει φυσικά από το σώμα. Ο άπεπτος,  μπεντονίτης MED εκκρίνεται φυσικά με τα κόπρανα μέσω του εντέρου χωρίς να επιβαρύνει τον μεταβολισμό. Με δέσμευση (προσρόφηση) του Βαρέα μέταλλα (υδράργυρος, μόλυβδος, κάδμιο) αλουμίνιο αμμώνιο ισταμίνη Το Bentonite MED μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση του ήπατος αποτοξινώνοντας την εντερική οδό.

Η φυσική μεμβράνη γέλης μοντμοριλονίτη έχει προστατευτική επίδραση στη βλεννογόνο μεμβράνη του πεπτικού σωλήνα.

Για πρόληψη

Η πρόληψη είναι οποιοδήποτε μέτρο που μπορεί να αποτρέψει ή να καθυστερήσει μια βλάβη της υγείας (ασθένεια, τραυματισμός) ή να το κάνει λιγότερο πιθανό. Η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο. Το Bentonite MED μπορεί να δεσμεύσει ανεπιθύμητους ρύπους στο πεπτικό σύστημα προτού απορροφηθούν από τον οργανισμό και έτσι βοηθούν στην αποφυγή ασθενειών που σχετίζονται με αυξημένη ρύπανση.

Για ανακούφιση

Η συσσώρευση τοξικών μετάλλων όπως ο υδράργυρος, ο μόλυβδος, το κάδμιο, το αλουμίνιο και άλλες ουσίες όπως το αμμώνιο και η ισταμίνη μπορεί να είναι η αιτία μεγάλου αριθμού χρόνιων παθήσεων. Οι ιδιότητες σύνδεσης / απόρριψης ρύπων και προστατευτικών βλεννογόνων του βεντονίτη MED μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως απαιτείται, ειδικά στην περίπτωση αυξημένης έκθεσης σε ισταμίνη και δυσανεξίας στην ισταμίνη. Β.

Σε αλλεργίες, ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα, ηπατική δυσλειτουργία ή αυξημένο ηπατικό στρες λόγω θεραπευτικών ή συνοδευτικών θεραπειών ενώσεων αμμωνίου. Σκόνη Bentonite MED®

Συστατικά:
100%
μπεντονίτης μοντμοριλονίτης


Η κάψουλα είναι φυτικής προέλευσης και  περιέχει περίπου 700 mg φυσικού μπεντονίτη μοντμοριλονίτη με μέσο μέγεθος κόκκων περίπου 16 μικρόμετρα.


Δοσολογία & εφαρμογή καψακίων μπεντονίτη:

Πάρτε 1-2 κάψουλες Bentonite MED μία φορά την ημέρα με περίπου 250 ml νερό μαζί με τα γεύματα. Εάν είναι απαραίτητο, η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί αργά σε 2 φορές την ημέρα, το πολύ 3 φορές την ημέρα.
Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha