ΜΕΝΟΥ
Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 22990 63352

Το Blog του Πράσινου Πλανήτη

07 AugΥ Διττανθρακική σόδα, η θαυματουργή
0 76
Διττανθρακική σόδα, η θαυματουργή..
15 AprΥ ΕΝΖΥΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
admin 0 110
Τα πολύτιμα ένζυμα:Από τις πρώτες κιόλας ώρες της ζωής μας το σώμα μας αποτελείται από πολλά εκατομμύρια κύτταρα που απαρτίζουν το δέρμα μας, την καρδιά μας, τα νεφρά μας, το σκελετό μας, το πεπτικό μας σύστημα και πολλά άλλα σημαντικά συστήματα τ..
10 FebΥ Προβιοτικά, πρεβιοτικά
admin 0 111
Προβιοτικά και το έντερο μας..Το έντερο μας είναι ο σύμμαχος μας για καλή υγεία... Ένα μεγάλο μέρος των ανοσοποιητικών μας λειτουργιών και σημαντικών μεταβολικών διεργασιών πραγματοποιούνται στο έντερο! εκεί μέσα εμπλέκεται ένας μεγάλος αριθμός διαφο..
12 DecΥ Γρίππη γάτας, ανατομία αεραγωγών των ζώων
0 136
Γρίππη γάτας σκύλουΠληροφορίες ανατομίας των αεραγωγών των ζώων.Όπως και οι άνθρωποι έτσι και τα ζώα χρειάζονται τον περιβάλλοντα αέρα για να μπορούν να αναπνέουν. Ο αέρας που εισπνέει το κατοικίδιο ζώο σας έρχεται πρώτα στη μύτη (ή στο στόμα όταν λα..
04 NovΥ Λεισμανίωση καλαζάρ σκύλου
despoadmin 0 430
Λεισμανίωση  καλαζάρ σκύλουΤι είναι το Καλαζάρ:Η λεϊσμανίαση είναι μια νόσος που προκαλείται από το πρωτόζωο Leishmania. Συνολικά στον κόσμο υπάρχουν πολλά είδη Leishmania.Στην Ελλάδα όμως το είδος που κυριαρχεί είναι η Leishmania infantum. Η μετάδ..
02 NovΥ Ψευδάργυρος
0 142
Ψευδάργυρος το πολύτιμο μέταλλοΟ ψευδάργυρος αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέταλλα για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού . Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, συμμετέχει στο μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη)..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 20 (4 Σελ.)