ΜΕΝΟΥ
Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 22990 63352

Πως μπορώ να κάνω μια παραγγελία

Σύντομος οδηγός πως μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας.


Κάνετε κλικ επάνω στο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε η στις κατηγορίες προϊόντων που θα βρείτε επάνω επάνω στην αρχική σελίδα για να βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε. Κλικ στο καλάθι για να μπει μέσα το προϊόν που θέλετε και συνέχεια περιήγησης εφ'όσον θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας.


Όταν έχετε τελειώσει κάνετε κλικ αγορά. Αριστερά στο περιβάλλον Ταμείο επιλέγετε αν θέλετε να ψωνίσετε σαν επισκέπτης η αν θέλετε να κάνετε εγγραφή στην σελίδα μας για να παίρνετε τα τελευταία νέα μας.


Επιλέγετε αν θέλετε απόδειξη η τιμολόγιο. Ο που υπάρχει ο κόκκινος αστερίσκος πρέπει να συμπληρώσετε οπωσδήποτε τα στοιχεία σας. Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και e-mail.


Δεξιά στους τρόπους αποστολής επιλέγετε τον τρόπο που θέλετε να πληρώσετε, πχ με αντικαταβολή επιλέγετε αντικαταβολή στους τρόπους αποστολής και δίπλα στους τρόπους πληρωμής επίσης αντικαταβολή, το ίδιο αν θέλετε να κάνετε πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα. Με πιστωτική-χρεωστική κάρτα στους τρόπους αποστολής και με πιστωτική-χρεωστική κάρτα δίπλα στους τρόπους πληρωμής


Κάνετε την πληρωμή σας με κάρτα, αν αυτό είναι που έχετε επιλέξει. Κάτω κάτω επιλέγετε οπωσδήποτε ότι αποδέχεστε για τυπικούς και χρηστικούς σκοπούς τα 2 αυτά πεδία αλλιώς δεν γίνεται να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας: Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όροι χρήσης - Προσωπικά δεδομένα και Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Πολιτική Επιστροφών


Αυτό ήταν. Επιλέγετε ολοκλήρωση παραγγελίας και η παραγγελία έφυγε. Για οποιαδήποτε απορία ερωτηματικό, η κατευθείαν γρήγορη παραγγελία των προϊόντων που έχετε επιλέξει μπορείτε να τηλεφωνήσετε και να δώσετε γρήγορα εύκολα και άμεσα την παραγγελία σας στο τηλέφωνο του καταστήματος 22990 63352.


Σας ευχαριστούμε